Service si schimb roti trotinete electrice

Anvelopele iti ofera tractiunea necesara pentru a accelera sau a frana in cazurile de urgenta. Acestea reprezinta conexiunea dvs cu drumul si influenteaza calitatea calatoriei, tractiunea, autonomia si performantele de franare ale trotinetei electrice.

Practic, anvelopele sunt de doua tipuri: pneumatice (umplute cu are) si solide (fara aer). Exista cateva varietati de anvelope fara aer si acestea includ: fagure, umplute cu polimer si solide.

Noi recomandam intotdeauna anvelopele pneumatice, chiar daca acestea necesita mai des un service roti sau anvelope si mai multa atentie. Aceste tipuri de roti ofera mai mult confort, indiferent ca trotineta are sau nu suspensii. Cauciucurile pline sunt bune atunci cand mergeti pe drumuri accidentate.

Si rotile sunt o parte foarte importanta a trotinetei electrice, de aceea necesita toata atentia. Presiunea din anvelope, viteza de deplasare, calitatea drumului sau greutatea utilizatorilor pot afecta durata de viata a rotilor. O buna functionare a acestora necesita intretinere periodica din partea dvs dar si revizii la un service roti dedicat trotinetelor electrice.

Servicii pe care le oferim in cadrul reparatiilor de anvelope / roti:

  • schimbat camera
  • schimbat anvelopa
  • montat anvelopa plina
  • montat anvelopa plina la roti motoare
  • verificare presiune

 

In afara de vizitele la service pentru schimb anvelope, schimbat camera sau montat anvelopa plina la rotile motoare, este indicat sa faceti cateva verificari saptamanal sau la maxim doua saptamani, in functie de distantele parcurse.

De exemplu, este foarte bine sa verificati presiunea in anvelope cat mai des. O presiune adecvata va ajuta sa atingeti viteza maxima fara a forta motorul trotinetei la maxim dar si sa sa pastrati calitatea cauciucului timp mai indelungat.

Daca rotile dvs sunt din cauciuc solid, atunci verificati-le daca sunt sau nu deteriorate. Cautati fisuri in cauciuc care sa indice putrezirea sau deteriorarea acestora.

Cu cat rotile sunt mai bune cu atat va veti bucura mai mult de trotineta dvs electrica!

Locatie service trotinete electrice

RYDE - Soseaua Banatului nr. 74, Chitila, Ilfov